Lisätietoja taloyhtiöstä • Hepokullan Lämpö Oy

Täytä korjaus- ja muutostöistä muutostyölomake

Kaikista asunnossa tehtävistä korjaus- ja muutostöistä, lukuun ottamatta maalaus- ja tapetointitöitä, on ennen korjaustöiden aloittamista toimitettava muutostyölomake Hepokullan Lämpö Oy:n toimistoon.

Lomake tulee palauttaa ennen remontin alkua isännöitsijälle (käsittelyaika 14 pv). Remonttia ei saa aloittaa ennen kuin isännöitsijä tai hallitus on antanut siihen luvan.

Toimita lomake joko sähköpostitse osoitteeseen toimisto@hepokullanlampo.fi tai lähetä se meille tästä:

  Henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) edellyttämällä tavalla. Ilmoitukset tulevat salattuna sähköpostina Hepokullan Lämpö Oy:lle.

  tietosuojaselosteeseen ja hyväksyn, että tietojani säilytetään ja käytetään tietosuojaselosteen mukaisella tavalla.

  Asbestikartoitus • Hepokullan Lämpö Oy

  Asbestikartoitus

  Tammikuussa 2016 voimaan tulleen asbestilain muutoksen (684/2015) vuoksi kaikissa huoneistoremonteissa tulee tehdä asbestikartoitus ennen työn aloittamista. Remonttien yhteydessä tehtävät purkutyöt tulee tehdä asbestipurkutöinä. Uusien määräysten noudattamista valvoo mm. aluehallintovirasto. Sanktiot määräysten noudattamattomuudesta ovat suuremmat kuin työn tekeminen annettujen ohjeiden mukaisesti.

  Kustannukset osakkaan teettämissä korjauksissa tulevat osakkaalle kartoituksen ja purkutyön osalta.

  Vesikalusteissa, käyttövesi- ja lämpöputkistoissa tai kantavissa rakenteissa havaituista vioista on viipymättä ilmoitettava Hepokullan Lämpö Oy:n toimistoon tai päivystävälle huoltomiehelle.